Tuesday, January 4, 2011

.: Selendangsholic Tralalala :.

Selamat petang.. Hohohohoh [ala2 Santa].. Ini bukan lagi cerita EGL.. Sudah penat upload gambar.. Adehh.. Ini pasal saya dan Cik Syufaa yyang cumeyl pergi Jalan TAR untuk beli selendang.. hahahaha... Baru sebulan cuti, dah macam2 jenis keluar.. yang rainbow2 lah.. yang ombak2 lah.. yang ada bola2 kecik lah.. Cumeyl!

Pashmina
Sesuai untuk pakaian santai.. Pergi kuliah ke.. Simple!

Rainbow
Yang ni sesuaai dikenakan dengan pakaian santai.. Jumpe kawan2.. Pergi picnic.. Nampak funky!

Xtaw nama... nak letak nama selendang ombak..
Sesuai dengan semua jenis keadaan.. Sesuai juga dikenakan dengan pakaian formal.. Simple dan menyerlah!

Ini pun xtaw nama. Nak latak nama selendang bulat2..
Of coz sesuai dikenakan dengan pakaian santai.. Shopping.. Picnic kat tepi pantai... Gorgeous!

Lupa la jenis fabric. Tapi tone warna sangat cantek
Sesuai dikenakan dengan semua jenis pakaian..

Dannn..Saya beli satu! Ehehehe.. Selendang Pashmina tu.
View2..
Saya guna ni je.. Simple..

Tadaaaa!!


Contoh je tu.. Kalau nak letak headband ke.. Ribbon ke kat inner tu pun boleyh.. Ikut kreativiti masing2.. Saya suka pakai simple2 je..Kemas.. tak suka serabut2..

Nak Wat Pre-Order pun boleh! harga dari RM7-RM15


8 comments:

sophie said...

Cantik anis... Suka yg ombak2 tu

Nailofarhazirah said...

seyes suwet yg ombak2 tu.. kaler2 die sngt sweet..
rambang mate tengok..

syufaa said...

ngeee!~ comey2!!! =D

Nailofarhazirah said...

syufaa: nak bli lah yg ombak2 tu.. suke..

Rozana Razali said...

haih, rasa nak beli smua!

Nailofarhazirah said...

kak zana: boleyh..hehehehe

syufaa said...

hihi..awak nak pegi lg ajak kite tauuuu!!!! =P

Nailofarhazirah said...

syufaa: baiikk...!!