Tuesday, February 7, 2012

.: Saya Dapat ni..!! Yeaayy... Awak ada? :.


Salam.. selamat petang semua.. Ngeee..
[senyum3]
Yela,yela.. saya nak bagitaw la ni..
Tadaaa.. Mama En Teddy kasi..



Saya sangat suka sebab ianya adalah warna kegemaran saya iaitu,

PINK
&
PURPLE

okay, Over sangat tu! Haha..
Time kasih manyak3.


p/s:  Tak boleh pakai selipar bila bawak menda ni.. Nanti org cakap satu set.. Hahahaha



.: Super Sweet Triple Birthday! :.

Salam dan selamat pagi semua...![ceria semacam je bunyi] Hahaha.. Sempena public holiday Maulidurasul dan Thaipusam, saya pulang ke hometown.. Yeeehuuu...! Dapat jumpa kesayangan2 sekalian.. tapi cuti ni, tidak pulang dengan tangan kosong, sebaliknya terisi dengan kenangan[ceewaahh..ayat xley blah] Hak3..


Presenting..!!
Selamat Hari Lahir yang ke-22 buat rakan-rakan tersayang..
Atie, Iela, and Shafiq.
Semoga hidup kalian sentiasa dilindungi dan dilimpahi rahmat-Nya.. Dan semoga ukhuwah yang terjalin kekal sampai bila2..Ukhuwah Fillah..


Inilah birthday cake sempena Birthday Mereka3 bertiga.. Ngeee..


 This time semua ceria2 lagi sebab tak tahu nak kena mandi denan tepung dan telur.. hahaha.. Meleret je senyum. Dan tak tahu target bukannya sorang tapi sebenarnya adalah TIGA orang. Sila jangan marah Cik Atie sebab saya tak cakap yang anda adalah target kami juga.. Har3..

Newly Weds pun ada. Terima kasih Mat and Aton sebab sudi join jugak..

Owhhh.. Happy sungguh mereka bertiga.. Mereka adalah MAIN TARGET.. Tak sedar kejap lagi nak kena bertepung telur.. Hak3.. 



Main Target! Everybody ingat Iela ja yg jadi target, padahal..Kah3...

Shafiq, Dak-Selekeh-yang-rancang, Atie, Nort, Iela and Rozaidi...
  shafiq, aku xtaw apsal pic ni gmbaq hg blurrr..

At the end of the celebration, nah..!! Hamekk.. Sume kena tepung ngan telur.. Mintak maaf banyak2 ye bt anda bertiga.. Hahahaha.. Pakai baju cantik2, last kena prank..kekeke.[Nampak x sy sangat selekeh ? Sebab tak nak basuh baju dengan beria-ria sangat bila dh kena prank...Hak3.. Sorry guys!! Hahahaha..]

Pastu, last target adalah Atie.. Sebab dia telah melarikan diri, kami terpaksa menepung telurkan dia dengan sepuas hati dan seteruknya..Hahahaha [jahat gila..] Terpaksa berlakon suruh dia snap pic kitaorang.. Last2, Kebabooomm...Ketepeeeekkkk..!! Hahahahaha...

Bukan setakat kami ja yang kena mandi, kereta pun kena mandi.. On the way balik terus pg cuci kereta drive through punya.. Sebab Iela bawak kereta abah..


p/s: They are my sweetheart!!