Sunday, January 9, 2011

.: Selendangsholic Tralala 2 :.

Salam.. Saya datang lagi...[Macam Tora pulak] Ni koleksi selendang terbaru.. Saya belum sempat lagi nak siapkan blogshop.. InsyaAllah.. Dalam masa terdekat ni akan disiapkan.. buat sementara waktu, saya gunakan blog ni dulu..

 1
4
RM10
A2

RM10

RM10

 Pashmina
RM10

13 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

woooo~ skrg dh berniaga ke?? sejk bila?? nmpk sgt dh lama keen xdtg sini kn?? sorry~ T__T

btw, cntik la kaler2 nya.. cuma keen xpakai la plak tudung jenis camni.. ^_^

gud luck! ^_^

Nailofarhazirah said...

keen: hehe.. ala.. buat kecil kecilan jew.. terima kasih keen..!=)

Ernie Azam said...

babe, ko nye inner cotton tu jenis yg ad awning ke, ke yg lekap kat muka tu???

Nailofarhazirah said...

wan: yg xder awning...ko nk yg awning ke?

Ernie Azam said...

yeke.. erm, nak cari yg ade awning tu.. kalo pegi kdai, msti dah hbis kaler2 yg ak nak..huhu

Nailofarhazirah said...

yg awning tu susah sket nk dapat.. tp, klu ad, ak try dapatkan.. ko nak warna ap?

iela_fadila alias said...

inner2 2 cam best la,keras sket ea dpn dy 2?

Nailofarhazirah said...

iela: tak keras.. yg ni xdak awning kat depan.. tp ak pakai ok la.. xmelekat sangat.. adjustable

iela_fadila alias said...

xpuas nih tgk sni,t ak terjah ang,hehe

Ernie Azam said...

hehe... kalo ko dpt nti roger ak ek.. ak nak kaler2 basic je, hitam, putih, light brown ... tpi kaler2 basic nie lah lgi susah nak cari..huhu..

najwa fathin said...

sy nk beli cemne??

Nailofarhazirah said...

najwa: awk just bank in, dh dpt nnt kite trus post kat awk..

Misz NE said...

harga termasuk postage ke kak??