Thursday, January 20, 2011

.: Pandai Ambil, Pandai La letak Elok2 Balik..:.

Salam.. Ini entri emo.. Sila jangan bosan.. Haha [sempat lagi aku gelak..haish..]
Ini bukan sebab saya kedekut ke hape.. Bukan.. Bukan... dan bukan... Saya ulang.. Saya tak kedekut ye.. Saya tak kisah.. Tapi, act as barang tu barang orang yang punya... Bukan kau punya.. Dah ambil tu, dah try2.. letak la balik elok2.. Macam kau tengok sebelum kau try2 tadi... Aku dah lipat and sangkut shanteek2 dah.. Penat aku susun2.. Haish... Memang aku hangin lah!


See!
berterabur kan?!
Sape yang tak hangin.. haish.. 
penat taw kemas.. Susun2..
Lepas ni.. Sesape yang nak try, silalah pastikan ianya berada dalam kedudukan asal..!
Macam mana kau tengok sebelum kau try2, macam tu lah kau lipat dan letak balik..
Faham?
Kalau faham, bagus!
Terima kasih!
Babai!



4 comments:

sophie said...

Okayh,malam nie nak serbu bilik Anis try shawl..Hahhaha

Nailofarhazirah said...

mai3.. dah try, kena la bli... kan? kan? kan?

syufaa said...

hahaha..ish3..dh tgk sile susun..xsusun suh die byr!

Nailofarhazirah said...

syufaa: Likkeee! btol3!