Monday, January 17, 2011

.: Broga Hill (Part 1) :.


Salam.. dan selamat pagi. Hehe.. Hari ni pagi2 lagi dah nak post entri.. So, entri pagi mengenai saya dan kawan2 ke Bukit Broga, Semenyih hari Sabtu lepas. Kami bertolak dari kolej lebih kurang pukul 5.00 pagi. Bersolat subuh di Masjid Universiti Nottingham dan meneruskan perjalanan ke kaki bukit... Okay, oleh kerana tak nak bebel banyak2, mari kita berphotobelog..! Yeayyyy!! Selamat menjamu mata yurp!

subuh2 lagi dah nak berposing!

See da light? Awesome!

Baru sampai puncak yang pertama ni.. Muka masing2 dah penat..

Penat ye Suhail... Haha.. Tak terkata!

Fekrie, muke sengal!

Izzu di situ!

Xtaw nak letak caption ap lagi..Haish..

Like this pic so much!

Ini Yaya! Ohh lalalalalang..

View yang cantik!

The suweet Izzah and Suhail!

Suhail, perlu ke macam tu?

on the way ke puncak..

Semak pun semak lah..

Panjat  jangan tak panjat.. Ni before sampai puncak yang terakhir.

Ramai sangat2 orang. Yelah.. Hari minggu.. Memang macam ni.. Sampai traffic jam kat atas tu. Betol... Taktipu.. bukan setakat yang student2 je pergi.. Siap satu family.. Mak nye ayah nye.. anak2 yang kecik pun bawak sekali.. Cayalah Pakcik!

Like ye Cik Intan! Eh,eh, Monot! Hahaha

Sila berusaha ye Cik Intan! 

We are at the top! yeahhhh!!!! 

On the way turun daripada summit of Broga Hill! Awesome view.. Really... 

The next part will be updated later. Wait for the next part yurp!



6 comments:

iela_fadila alias said...

nice! :)thumbs up!

sophie said...

Ramai gler org!!

Nailofarhazirah said...

iela: wait for next part ye!

Nailofarhazirah said...

sophie: tawu tak pew..cam ulat!

Anonymous said...

gile bes nih! lenkali nk join!!!!:D

Nailofarhazirah said...

di alu-alukan untk join.. haha.. kami memang kaki hiking!