Sunday, January 23, 2011

.:Majlis Cukur Jambul & Aqiqah Syifa` (Part 1)a :.

Salam. Hai2 semua. Dah  2 hari tak update. Baru je balik dari Trolak.. Pergi umah roomate saya.. Sebab family dia wat kenduri aqiqah dan cukur jambul anak sedara dia.

cumeyl tak? Ni letak kat buaian baby masa malam tu.. Tapi esok pagi dah tak ada..

See.. Cumeyl kan?




Majlis cukur jambul.. Manyak nye fulus dalam bakul tuh!

Majlis berzanji dan berendui... xtawla orang lain panggil apa.. Tapi kat kampung saya panggil beredui..
Means that letakkan baby dalam buaian tu dan diiringi dengan Zanji dan Marhaban

Apa lagi.. Isi perut lah.. Saya dan roomate balik awal satu hari.. Majlis hari Sabtu tengah hari.. Jumaat malam saya dan roomate saya dah sampai Trolak. Tolong2 apa yang patut.. Eheeee..

Ini bukan nak tiru The Scarflets taw..

Muke toye..

Petang nye jalan2 lagi, nanti part 2 lah update ye.. Banyak sangat gambar..

Dah ngantuk

Nyte..
Babai...



4 comments:

sophie said...

Weyh,betul ke ko tolong? Macam x tolong je..Hahahhaa

Nailofarhazirah said...

sophie: xnmpk ke lpas statement tu ad `eheee`? so fham2 jela.. haha

syufaa said...

ayussssss gitussss..! :D

Nailofarhazirah said...

syufaa: sunggus ayus! haha