Tuesday, November 30, 2010

.: Sungai Congkak lah! :.

Salam semua. Dah lama tak update blog.. [padahal baru je beberapa hari] Ehee.. This week sementara nak tunggu last paper [Fluid Power], biasalah... Mengisi masa lapang sepenuhnya.. Hahaha.. Ni pun sebab Cik Anish Farida yg jemput sebab buat Birthday party for her niece, Nor Khalisha Madina [Sweet name!], 1 year old..
Lepas mandi-manda,

Nyum3..

Game yang best.. and AJ yg cumeyl bile muke pnuh dengan tepung..

Dah puas makan2, sambung mandi-manda lagi.. Yeayyyy!! [Macam kanak2.. Dah lama tak bermain air seperti nih.. ehehe.. Jd kanak2 ribena sebentar.. *toink*toink]

Main air tak sedar diri..
Yaya: Wah.. beshnye men air... 

Dah penat...

Budak2 kecik sume lari bile kitaorang datang mandi kat situ.. sbb kitaorng sangat extreme... Muahahaha..

Eh, ko ni mane2 pun asik nak` piece!` je memanjang!

Berehat-rehat dijeram.. Muahaha..

AJ & Yaya

 Nikmatnye terase.. ohh.. Hausnye..[Gulk3 telan.]

Kalaulah pelampung Mickey & Minnie Mouse tu aku punye... Confirm aku dah wat terjun papan anjal dari atas jambatan tu.. Lalalala..

Inilah kisah percutian pertama sementara menunggu paper final yang terakhir..[ ayat nak skema]. Ada lagi kisah cuti2 Malaysia.. akan diupdate nanti..
Bye

4 comments:

ifah said...

amboi.... nape x bwk buku stdy kat situ? kan tenang. hahha

Nailofarhazirah said...

ifah: bwk buku stdy kat situ alamatnye hanyut lah... muahahaha....[bukan buku, hati dan minda..muahaha]

sophie said...

Bila last paper kome?

Nailofarhazirah said...

sophie: jumaat lorh.. same ngn kamu jgk..