Wednesday, November 3, 2010

.: Fullhouse untuk En Teddy :.

Sorry En. Teddy, shaye belom sempat lagi nak kasi apa-apa hadiah untuk birthday awak bulan lepas.. Huhu.. sedey kan? Celebrate pun tak.. Kesian kan? Gift? Lagi la tak ada.. Kekangan masa dan kekangan kewangan.Huhuhu... Al-maklumlah..

Kalau student yang dapat PTPTipu ni.. Memang sengkek la...Duit cukup-cukup untuk makan jew.. Nak lebih, kena wat part time job la.. Tambah-tambah yang kena stay kat tengah2 Bandaraya Kuala Lumpur ni.. Nah.. Nak gerak sikit pun nak kena duit... Adeyh...

Dear En. Teddy,

Jangan sedih2 taw.. Nanti ada masa saya tunaikan... Bukan tak nak, tapi tak sempat.. Dengan assignment and project report yang bertimbun-timbun.. Due to ur birthday and kejayaan anda dapat further study.. Congratulation! [lepas ni masing2 dah dok jauh2.. isk3..sobs3..]  Ada hadiah untuk awak... Tadaaaa..!!!


Before we start our new semester, kita pergi makan  kat sini, okay! Voucher ni Ika yang kasi.. Credit to Ika Si Roomate Terchenta.. Lalala~ *toink *toink.. Adesh.. Cakit lah!

From,
Saya 







p/s: 20% jew.. ehehehe.. berkira! *pang*pang.. Adei,adei.. Sakit dowh..!

9 comments:

sophie said...

Nak mkn kat Full House gak? Emm..Best sgt ke weyh?

Nailofarhazirah said...

sophie: tah la.. aku pn xpernah pg lg.. bwu 1st time nk pg..

Rozana Razali said...

mcm best je, xpernah lg pergi situ.. T___T

Nailofarhazirah said...

kak Rozana: tu laa.. teringin nak pergi.. rumate dah pg.. die kate best.. cantik.. serba putih.. sngat suweet,,

atika_ieka said...

sy dah pergi..best untuk tempat dating2 neh..hak2
agak romentik laa tempat die..harga die pon romantik..hak3
so sape yg xpenah g...g la situ untuk suasana baru..

atika_ieka said...

sy dah g..best bangat..tempat die ala2 romantik gitu..hak3

Nailofarhazirah said...

ieka si roomate: tq2 ya! muahahaa.. nnt I belikan lolipop,k

hiro said...

hehe..cakit nk exam ne.

Nailofarhazirah said...

hiro: cakit ek? g jumpew dokter.. suwuh die kasi ubat sakit exam..haaha