Thursday, November 4, 2010

.: Uniqlo, Material and Pavillion; tujuan tersasar :.

Ohh.. sangat penat hari ni.. Hah?!  Buat apa lagi.. Selepas selesai hantar assigment PLC and Control system pagi tadi.. Ohh.. tak sangka assigment semuanya dah beres! Alhamdulillah..
[ Cuak je tetibe En. Fauzan ada kat bilik and suruh semak carry mark Electronic II  and Control System.. OOhh.. tidakk...~] Kena usaha lagi ni.. Ganbatte!!



Ini semua gara-gara Cik Lily.. Yang katanya nak ajak aku ke Pavillion. Nak pegi shopping kat store yang baru wat grand opening hari ni.. Aku pun ikut sajalah..


UNIQLO.. Store yang betol2 berhadapan dengan Pavillion. Japanese casual wear designer, manufacturer and retailer. Macam best. Semangat nak pergi.. Bila dah sampai,.. wallaweyh.. Ramai giler orang beratur nak masuk store tuh.. Grrrr... Geram! Nasib baik promotion sampai 18 November.. Sempat lagi nak pegi neh.. Tak beli pun tak pe.. Window shopping pun okes! Haha..

Punah je harapan nak masuk, we all pun jalan2 kat situ.. terjumpelah another kedai also Japanese designer and manufacturer. Tapi bukan clothes..

 Some of the かわいい stuff here..

White interior yang ter-adore.. Nice!

 Comeyl kan?!! Hehe.. かわいい...!! Tottemo tottemo!!

Heeh.. sempat lagi tuh.. haishh..


Haa.. sudah2!! Sambung study.. Melalut je lebih..  Control System  dah wat temujanji dgn anda.. Apa lagi.. Sila nyah daripada lappy terchenta sekarang..!!

p/s: En. Teddy, jom g jom.. Ehehehe.. *Dush*Dush.. Caketlah!

** かわいい [ kawaii ] = Comel



4 comments:

sophie said...

Weyh weyh final weyh! g pavi lak dia

Nailofarhazirah said...

sophie: cari mood lah sophie! muahahaha

syufaa said...

hihii...besh nyeee! haihh la final..

Nailofarhazirah said...

syufaa: kitdh stdy kan malam tf kan? pg ni pon kan?