Thursday, November 25, 2010

.: Betul ke lelaki malas nak ingat banyak tarikh penting? :.

Salam semua.. Hari yang busan ni tak ada apa yang nak direpekkan. Hehehe.. Final paper on going lah..Beberapa hari lepas birthday cyg2 Syufaa.. and bila dengar Syufaa borak2 ngan cyg dia [ hahaha.. eavesdropping..]



Birthday sama dengan anniversary.. Birthday sama dengan tarikh kahwin.. Birthday sama dengan tarikh couple.. Boleh kata semuanya tarikh yang penting.. Birthday diaorang sendiri pulak tu.. Haish... Saje je tak nak serabutkan otak dengan angka kan?


[Muahaha.. Saya terjeles la pulak dengan you all guys.. Sebab Birthday En.Teddy pun sama dengan our anniversary.. Senasib.. Haish...]


p/s: Ladies memang kuat ingatan ek bila bab2 tarikh penting? Muahahaha..

2 comments:

sophie said...

Tepat. purata aku wish anniversary 80%,dia 20 %. Loser tol

Nailofarhazirah said...

sophie: muahahahaha... factual!