Monday, November 1, 2010

.: Bebel-bebel [EGBB]:.


 Sungguh..Tak tipu.. Memang boring.. Pagi-pagi lagi dah bangun.. Jenguk Baking Life dulu.. Terlupa pulak malam tadi ada bake  Almond Croissant Raspberry cheesecake.. Nasib baik tak hangus.. huhu..
Tak sampai sejam pun, tertido balik.. Terjaga bila En. Teddy bagi SMS;

Dekat Mid nie..

Wallaweyh.. dia pg MidValley tak ajak saya.. Ggrrrr.. Tetibe nak bengang tak tentu pasal.. mana tak bengang, bertapa kat hostel ni busan kot [konon2 nak study lah..] At least mesej lah even once.. Tacink ni, tacink ni.. Aaiyook..
 Geram2..

Tak pe, tak pe.. Sabar ek cik nailo..[ cik molmolla panggil].. Memang kecik hati.. Huhu.. Nanti bila final paper dah start, En Teddy ajak g mana2 pon xnak pg..[ye ke?!]

Ada ke patut dia cakap cam ni;

Tdo la hehehe


Laratlah nak tido sepanjang hari..  Penat kot.. Sudah la dengan budak second year kat sebelah bilik ni dok memekak dari malam tadi.. Adeyh,, Nak jew aku humban masuk dalam kolam loji kat belakanh tu.. Nak..?!! Kalau tak nak, sila berada di bilik anda senyap2.. Sem depan korang wat hal lagi, saya hantar surat layang!

p/s: Still xreply mesej.. Geram!


Sila Vote saya kalau besh!

Saya nak tag
[1] cik syufaa
[2] cik Tqah
[3] cik pumpang pumpang

Cepat join.. last hari ni!!
Babai..


10 comments:

zahidah dihaz said...

good luck!

Nailofarhazirah said...

Tq2.. gud luck to u too!!

.s.o.f.i.a. said...

orang jitra? SAMA
layan baking life? SAMA

add kat fb jom!!!!

nway, good luck!!! umah hang banjir tak???

Tomato Gurl's Life said...

jgn majuk2 ye yunk...hehe..

good luck dear!ada masa baca entry cik tom juga ye ;)tenkiu~
Cik tom (28)

Nailofarhazirah said...

s.o.f.i.a:la.. yaka.. add ja.. nnt kite add awk yew!

Nailofarhazirah said...

Tomato Gurl`s: hehehe.. mjuk sket2 jew..
entri cik tom best.. dh bacew! gud luck taw!

Kaio said...

jemput baca blog saya jugak. :)


MARI MENGUNDI. (Kaio no.19)

http://kaio89kl.blogspot.com/2010/10/design-concept-yang-mengujakan-dari.html

Nailofarhazirah said...

kaio: time kasih cik Kaio.. undi shaye jugak yurp!

Aretikz said...

Ececeh.. dia suru tido spya termimpibrjalan2 dgn dia di mid valey.. ahakz. Apapapun.. terjah seblum vote.. yezza..

Nailofarhazirah said...

Aretikz: bukan.. die suro tido spye die dpt kuar lame2.. ngorat2 gurl lain.. pastu xnak lyn msg kitew.. huhu..
[How dare u]
muahaha..

gud luck jugak taw!