Monday, February 21, 2011

.: My Birthday Contest :.



Salam. Selamat pagi. 
Contest! contest! contest!
Tergerak hati nak buat conrest..
Eheeee..
Bersempena my birthday, nak buat satu contest untuk korang semua...

Macam mana?

1. Copy banner dan letakkan kat post & sidebar. Jangan lupa linkkan ke post ni taw.. Supaya senang nak tahu update nanti.

2. Buat satu entri bertajuk "  Cik Nailo Birthday Contest "

3. kat dalam entri tu, sila mulakan dengan ayat yang saya kasi, dan lengkapkan cerita anda... Tak kisah la cerita dongeng ke.. cerita betul ke.. cerita lawak ke..cerita hantu ke.. asalkan menarik untuk dibaca tak payah panjang2 sangat pun tak pe.. Jangan lupa letak pic korang  pada entri  sebagai model cover majalah ye! Yang ni Wajib letak..


" Setelah ternampak gambar yang terpampang di muka hadapan majalah, ..........."


4. Follow lah my blog kalau rasa nak follow..Bukan syarat wajib .. ehehee..

5. Tag 2 orang untuk wat contest ni taw..


Hadiah?

Buat masa ni dah ada hadiah.. 2 voucher masuk ke Cosmo World, Time Square.. dan ada lagi hadiah kot.. Bergantung kepada penyertaan.. 

Tarikh tutup?

Seperti yang tertera pada banner. 

Apa2 persoalan sila ajukan ye!

Selamat bercontest!

8 comments:

lily said...

toiletmate nk join bleh x?hahaha

Nailofarhazirah said...

boleyh jaa..!

syufaa said...

hee..kite pomot blog awk..suh org join! :D

Nailofarhazirah said...

syufaa: makasheh ye awk..! muah30X

shafiq said...

aku klu x masuk b'tanding ni pn boleh dapat tiket tu dari ko kn...alolololo~jom cosmo world~haha

Nailofarhazirah said...

shafiq: xbleyh.. ak kne adil dan saksama..!

iela_fadila alias said...

wah..
ak ada dalam banner tu!
terharu~hehe
syg lebey!

Nailofarhazirah said...

iela: cepat masuk! haha