Sunday, February 27, 2011

.: Lintah Oh Lintah :.

Salam. Hai2 semua.. Selamat petang dan Selamat bersantai..[intro kn main lagi]
Malam tadi lepas makan burger, tak tahu nak buat apa lagi dah..
Last2, ni laa hasilnya..
Pergi lepak2 kat Uptown Danau Kota.. Cik Rumate kate nak beli jersey.. Cik Intan pulak, ikut ajelah..

Sy try bekam lintah!
Sila jangan EEEeeee... ye!
Sepak laju2 kang. hakhakhak..


Abg tu tengah amek lintah dari dalam balang untuk diletakkan kat muka sy! Hohoho..



Nampak tak? Nampak tak?
Ada rasa apa2 kat tekak?
[hakhakhak]



Kalau nak buat bekam lintah ni, make sure atasi ke-geli-an anda terhadap makluk lembik2 lagi lembab2 ni.. hahaha..



Gumuk tak? Gumuk tak? Huwaaaa.. menderma darah lah sy malam ni...



Lepas lintah tu dah kenyang + gugumuk, abg tu sembur dengan something. Kalau tak silap dia kata Dettol solution.. Terus lintah tu muntahkan semula darah kat dalam badan die..



Tadi, terpaksalah turun ke Cafe dengan keadaan muka betampal-tampal dengan plaster.. See! See!

Kepada mereka2 yang mempunyai masalah resdung, kulit berjerawat, migrain, sakit2 badan, anda di alu2kan untuk mencuba kaedah bekam lintah. Serious.., tak sakit pun.. Tak rasa apa2 pun.. Cuma rase mcm gatal2 je sikit bila lintah2 tu tengah hisap darah..

p/s: Selamat mencube ye!





6 comments:

ethyzty said...

eughhhh anis!!!!!!!

Nailofarhazirah said...

ngeeeee~

syufaa said...

hihi..dr kurus, jd debab, pastu kurus balek..then kne buanggg!!

Nailofarhazirah said...

syufaa: tecian die.. eheeee

sophie said...

Geli gler okayh!!! Ey,kena bayar ke?

Nailofarhazirah said...

sophie: geli kan? haha.. kene.. sekor RM10.. Klu 4 ekor free sekor..