Friday, February 25, 2011

.: My 17th @ 21th Birthday :.

Salam. Hai2 semua.. dah tak sabar2 nak balik nak upload pics petang tadi banyak banyak banyak.. 
[sangat over!]

Malas nak tulis banyak2..[brape banyak BANYAK daaaa..]
Tengok pics jelah!



Sorry, pics punya kualiti kurang best..
But at least, I got touched by the moments..
Surprise from them..
Bawak En. Teddy dari Dungun,Terengganu hingga ke Wangsa Walk Mall..
[Macam manelah aku tak sayang korang weyyy!!!] 


okay.. mari potong kek..!! Terliur2...
Kena pakse nyanyi kat Song Box tu..
Elok2 aku dok melalak lagu Cinta Tiga Segi la... Baik2 Sayang laa.. Nampak muke En.Teddy, hilang suara.. Xbleyh nyanyi.. hakhakhak
Ada ke suruh aku nyanyi lagu Ella ngn Awie..?!!
[still kat Song Box, perasan tak agak gelap?]


eheheeeee..
[sila lempang pipi saya laju2]



I got the tee too..
thats tonite gonna be..
a good nite..lalalalala
[Gile tak sabar, belum balik lagi dah bukak present..]


Wahhhh...Terima kasih ye En. Teddy!
Itulah benda yang saya nak beli tapi tak beli2.. Setiap kali lalu depan TeeToo dgn Encik Teddy mesti saya curi2 pandang beg kat situ. Tah macam mana tah boleh terlepas cakap kat En. Teddy saya suka beg purple kat TeeToo..


Sekali.. Hamik ko Cik Nailo.. Terkejut kere + beruk + ungka.. hakhakhak
The bag that I really wish for ada kat depan mata...
Huwaaaaaa....
Terharu sangat...


Sila jangan pandang lame2..
scroll ke bawah..
cepat..
cepat..
[Sila lempang lagi sekali !]




p/s: Walaupun dah berpuluh-puluh plan korang buat [majority failed], akhirnye berjaya jugak .. Terima kasih MAKCIK2 VOGUE !! Thanks alot dear roommate & toiletmates terchenta,
 [Ieka, Zuhaili & Hidayah ]<-- mereka juga Blogger2 tegar!
 Bukan main korang gelakkan aku ptg tadi ye! Tidak lupa juga buat Cik Syufaa. Terime kasih awak!


Babai


8 comments:

[loveyourlife] said...

ehem3 :P

Bulan said...

Happy belated bufday!

syufaa said...

waaa..beshnye awakkkkk! hihihi.. :D

Nailofarhazirah said...

tqah:eheeee.. berani mati kan? hakhakhak

Nailofarhazirah said...

Bulan: thx cik Bulan!

Nailofarhazirah said...

syufaa: tula.. awk balik...huhu..

sophie said...

Beg tersangat cantik okayh!

Nailofarhazirah said...

sophie: lelaki mmg pandai pilih barang2 pompuan ke ek? ap yg diaorng pilih mesti and selalunya cntek dan menepati kehendak kan?