Friday, December 3, 2010

.: Sunset Di Tengah Kota :.

On my way back to Bandar Baru Bangi petang tadi, sempat juga snap2 beberapa gambar dari tingkap kereta. Ehehee.. Ini semua gara2 terperangkap dalam traffic jam..  Takpe2, tak busan sangat pun.. Keluarkan handphone, and snap pics.. Muahahaha..






Gambar2 yg kat atas ni di snap di beberapa lokasi sepanjang Jalan Tun Razak dan beberapa lokasi yg tidak diketahui [ahahaha...]

Okay, nak tido dah.. Sangat ngantuk..
Babai

2 comments:

roe233 said...

hye babe, :)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)

Nailofarhazirah said...

tq roe233.. insyaAllah I will.. Tq so much for contest invitation..