Saturday, December 11, 2010

.: Menang Contest Lah! :.

Salam. Hai2 semua.. Ehehee.. Senyum lebar sebab menang tempat ke-3 contest.. Terima kasih kepada penganjur contest, Aretikz dan pengadil kedua, Keen! Walaupun terasa hasil nukilan untuk contest tu tidaklah seberapa pun.. Biasa2 sahaja.. Mungkin ada hasil2 penulisan blogger yg lebih menarik dan tertarik utk dibaca.. Apa2 pun, thanks a lot! Nanti kalau nak wat contest lagi, gtaw sy ek! Ehehe..

Terima kasih juga yg telah ucapkan tahniah. Sy xsempat nak balas satu2 ucapan anda.. Wat pengetahuan semua, sy berada di kampung halaman. Encik broadband tidak berfungsi fullspeed kerana pakcik Celcom belum lagi memperluaskan wilayahnya kepada 3G.. So kesimpulannya, my neighborhood ni bukan Celcom territory.. [Membebel je keke nya...]

p/s: Nak post entri pon kena fikir banyak kali.. Ehehehe

4 comments:

aReTikZ said...

Jangan lupa bagi numba akaun.. hoho.. kalo dapat CIMB.. kalo xdapat.. apa2 pun boleh.. hehe..

Nailofarhazirah said...

alamak.. lupe lah Aretikz... will be soon.. ehehe.. Lmbat2 sket boleh?

aReTikZ said...

ahakz.. boleh2.. asal jangan lewat sangat.. nanti beta terlupa.. haha.. :p

lily said...

anis,jgn lpe blnje aku..hehe