Monday, October 25, 2010

.: Exposing Exellencent In Skudai `10 [ part 1 ] :.

Location: UTM Skudai, Johor, Ayer Keroh, Melaka
Day 3
saje2 nak bercerita ikut back sequence.. hehe..
syufa dah cerita starting from the 1st day, so saya cerita from 3rd day lah..hehehe.. fair okayh!

 Pagi2 lagi dah tunggu bas kat depan Kolej Seri Endon @ Kolej 12Ada sukaneka yang tertangguh. sepatutnya petang semalam.. disebabkan hujan, terpaksa lah dibatalkan..Ingatkan dah tak ada, rupa-rupanya ada jugak..


Muka happy selepas sukaneka berakhir..

Dalam pukul 12.45 tegah hari, bas dah sampai untuk jemput kami balik ke kolej masing-masing untuk mengemas.. Selepas mandi dan mengemaskan barang, kami semua bertolak balik..
Muka nampak sedikit penat..


singgah Danga Bay sekejap..
Pastu, bertolak balik...

Sempat lagi singgah kat Ayer Keroh, Melaka..

Hajatnya nak tengok buaya..Sekali bila dah sampai, dah nak tutup daaaa...Huhu....Sampai kat hostel about 10.00 p.m . Sampai je kat bilik, kemas-kemas apa yang patut.. Then, terus ZZzzZZ

*******
Esoknya lecture pukul 10.00 a.m..




5 comments:

QiE_LaH said...

uuu sangat sangat suka gambar ini.. hehehe

syufaa said...

seronokkk!!

Nailofarhazirah said...

tapi.. xpuas lagi la nak jalan2.. jom g jln2 lagi.. nak???

DiNa-DiaNa said...

pegi taman buaya yer...
heee..dina pun penah g jugak...

Nailofarhazirah said...

Dina-Diana: best tak? xsempat nak masuk tengok buaye pown... Buaye2 cuti time tu.. ahaks!