Wednesday, April 6, 2011

.: Melawat Si Khazin Sang Classmate :.

Salam. Hai2.. Selamat pagi. Title entry sudah terang lagi bersuluh. Tidak perlu dijelaskan lagi. Hahaha.. Malam tadi saya dan classmates pergi melawat one of my classmates yang kena warded hampir seminggu. Kena Virus Hutan[giggles]. Okay2 tak giggles lagi dah.


Sila abaikan si gadis dalam gambar.. Hahaha.[Sila jangan tacink ye roomate!]


Saya rasa aman dan bahagia sekali bila dia tak ada di kelas.. Sebab this mamat selalu bahan2 saya bersama geng men-Setannya.. Who-cannot-be-named.. Hahaha.. Kiddo! 

Kat wad pun nak bahan2 orang.. okay, fine.. So maknanya ko dah sihat lah kan? Abihla aku pasni..

Get well Soon.

p/s: Ada jugak yang nak kena makan selipar jamban jap lagi..
p/ss: Encik Teddy, cepat bagun! Bosan... Huhuhu..

2 comments:

SofieyAzwa said...

Khazin orang hutan sbab kena virus hutan/..heheheh

Nailofarhazirah said...

haha.. oppss!