Tuesday, September 28, 2010

.: Precious Moments :.

Location: KLIA & KLCC
Time: 6.30a.m - 4.30p.m
Date: 26 September 2010

A lot of things yang nak diceritakan, tapi tak terungkap.. I`m really happy sebab dapat jumpa dengan diaorang semua.. Especilly bila nak hantar Ummu kat departures tu.. rasa macam tak boleh nak tahan je air mata.. Nasib baik dapat dicover dengan baik sekali. Tahniah3!!!


Pic ni disnap oleh saya sendiri before Ummu departs from KLIA..


Hafsah or Up mesti tacink bila tengok pics die yang ala-ala model tu tak banyak.. Ngee~
But, don`t worry lah Up, I simpan semua pics tu.. Lalalala~


Hot plate tu saya punye, Spaghetti tu Hafsah and Atiqah yang makan, Fettuccine tu Afiqah yang mamam...

Oleh sebab dari pukul 6.30a.m tadi belum makan apa-apa, perut rasa lapar sangat2.. Bukan setakat berdangdut lagi dah perut kitaorang, hiphop pun dah upgrade bbrape kali remixs dah(aaauuww.. over giler..) So, nampak sangat memang lapar.. We all makan kat food court KLCC..


Perasan tak, tudung Up dah berubah style??


p/s: Thanks to beliau yang hantar saya and Atiqah ke KLIA..



8 comments:

up kakurakawa said...

hey, sentap ok? ;(
gambar model berjaya ko tak post plak..
heeeeee, geram2!
lagi 1 sentap: buat2 la xpasan style tdg ak tu =P
papepon, tq 4 da pics
tacing jugak tp ape nak buat
belog org..............

Nailofarhazirah said...

hehehe.. berjaya wat Up tacink. Yes3!!

[nur.atiqah.zayadi] said...
This comment has been removed by the author.
iela_fadila alias said...

awalnya g..
btolak kul bpa...

Nailofarhazirah said...

atiqah: thnx n urwelcom, dear~

Nailofarhazirah said...

iela: pukul 6.30 pg..huhu.. awl kan?

Helang a.k.a Ashee said...

cumel2..bru smpt blogwalking jap..too busy! miss all u guys!!

Nailofarhazirah said...

ashee: miss u too lah, dear.. balik m`sia cepat taw! ;-P