Tuesday, November 17, 2009

~Doesn`t mean anything~


Hampir seminggu kat umah.. tak tahu nak wat apa lg dah..

makan.. tido.. makan.. tido..
Macam Garfield


Otak serabut
Kadang-kadang tak tahu apa yg difikirkan
Mengenangkan result exam yg tah hape-hape
Sungguh bengang, sangat serabut

Berapela pointer ak nanti..
Adoiyh...

Sungguh aku tak sanggup tengok result semester ni..
Tapi mungkin tu je yg aku terima atas daya usaha aku kali ni..

Hmmmm... Kecewa..

Tapi tak pe..

still tercapai dek akalku..
Aku redha..Itu je rezeki aku semester ni..
Hehe..


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
I wonder how
I wonder why
yesterday you told me bout the blue blue sky
and all that i can see
just a yellow lemon tree

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

6 comments:

sophie said...

result aku pon twuk gak weyh

Qider said...

tensen ka?takpa2 jom akak bawa p berkelah main ayaq puas2

Qider said...

jadi garfield?biasalah tu muahahahah

nailofar_hazirah said...

qider: jom2.. bulan depan kayh! hehe..garfield @ gooffy.. hahahha

sophie: kite same2 UM yg mne ptt.huhu

Qider said...

alah nanti time interview keje pun bukannye dia tanya bape tahun awak stadi..

btw,i like ur new theme,hoping can do the same thing with my wordpress...*sigh

nailofar_hazirah said...

hehehe.. dah busan.. xtaw nak wat ap kat umah.. men ubah2 jew.. kihkih
Tq2